Logo

Specialist in commercieel vastgoed

NVM-Business makelaar voor de gehele regio Gorinchem

B/mak Bedrijfsmakelaars is volledig gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Ons kantoor is lid van NVM-Business. Onze makelaars zijn ingeschreven bij VastgoedCert BV, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed - Grootzakelijk Vastgoed van het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in het middelpunt van ons ruime werkgebied. Dit gebied omvat de gehele regio Gorinchem (Alblasserdam tot Leerdam, Vianen tot Raamsdonksveer en het Land van Heusden en Altena). B/mak Bedrijfsmakelaars heeft als core business de verkoop/aankoop, verhuur/aanhuur en het taxeren van bedrijfsobjecten. Verder verstrekken wij advies inzake alle commercieel vastgoed gerelateerde zaken.

U bent van harte welkom op ons gemakkelijk te bereiken kantoor aan de rand van de historische vesting van Gorinchem, waar wij u graag van dienst zijn. Parkeren is mogelijk voor de deur! Belt u ons voor een afspraak?

Het team van B/mak Bedrijfsmakelaars

Arjen Blokland
Arjen Blokland Bedrijfsmakelaar & Register Taxateur - lid NVM Business
Aart Piet Blokland
Aart Piet Blokland Bedrijfsmakelaar & Register Taxateur - lid NVM Business
Hans de Groot
Hans de Groot Bedrijfsvastgoedadviseur
Joost de Groot
Joost de Groot Bedrijfsmakelaar & Register Taxateur - lid NVM Business

Actueel

B/mak geeft maandelijks de SELECTief nieuwsbrief uit met de laatste update van het bedrijfsaanbod en nieuwe ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

of meld u aan

Magazine

Download onze periodieke uitgave van OBJECTief

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag