Logo

Diensten die het verschil maken

Voor bedrijfshuisvesting en vastgoedadvies

Verkoop en verhuur bedrijfs onroerend goed

Als gespecialiseerd NVM-Business Bedrijfsmakelaar hebben wij uitsluitend commercieel vastgoed in onze portefeuille. Hierdoor kunnen wij ons optimaal concentreren op het aanbieden en taxeren van bedrijfsruimten, kantoren en winkelruimten. B/mak heeft sinds 1995 een gedegen naam opgebouwd en heeft uitgebreide mogelijkheden uw pand onder de aandacht van ondernemers te brengen.

Onze makelaars zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert, met als specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed. Deze stichting heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen.

B/mak Bedrijfsmakelaars heeft een uitgebreid netwerk en is bekend met veel zoekende partijen. Uiteraard presenteren wij ons aanbod op een kwalitatief hoogwaardige wijze. Naast de vermelding op onze eigen website plaatsen wij uw object tevens op Funda in Business.nl en diverse zakelijke social media. Ons eigen magazine OBJECTief en digitale nieuwbrief SELECTief trekken bij iedere uitgave de aandacht. En daarmee mogelijk ook de kandidaat voor úw koop- of huurobject.

Graag maken wij een afspraak om persoonlijk kennis te maken en onze dienstverlening te presenteren.

Neem contact met ons op

Onze diensten

Magazine

Download onze periodieke uitgave van OBJECTief

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag