Logo

Diensten die het verschil maken

Voor bedrijfshuisvesting en vastgoedadvies

Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs

Sinds 1995 is B/mak Bedrijfsmakelaars specialist op het gebied van commercieel onroerend goed. Een bewuste keuze, om ondernemers goed te kunnen begeleiden bij het vinden, aanbieden of taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed. Aanbieders en vragers bij elkaar brengen is wat ons bezighoudt. Ons ruime aanbod trekt een groot aantal potentiële kopers of huurders welke ook úw pand in ons bestand kunnen vinden in hun zoektocht naar passende bedrijfshuisvesting.

Een sterk onderdeel van B/mak Bedrijfsmakelaars betreft de expertise op het gebied van taxaties en waarderingen. Betrouwbare, up-to-date marktinformatie over de waarde van uw onroerend goed, geleverd door gespecialiseerde bedrijfsmakelaars welke bekend zijn met de regio.

Naast onze verhuur/verkoop en aanhuur/aankoop activiteiten en taxaties, kunnen wij op een laagdrempelige wijze adviseren rondom uw overige vraagstukken op het gebied van commercieel onroerend goed. Onze kennis en marktinformatie vormen een waardevol handvat voor uw overwegingen op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Bekijk via onderstaande disciplines op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn. Graag maken wij een afspraak om persoonlijk kennis te maken en onze dienstverlening te presenteren.

Onze diensten

Magazine

Download onze periodieke uitgave van OBJECTief

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag