Logo

Taxaties

Gecertificeerd taxateurs

Gecertificeerd taxateurs

Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed - Grootzakelijk Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens zijn onze taxateurs gecertificeerd voor het Taxatie Management Instituut (TMI). Door onze specialisatie kunnen wij als geen ander de waarde van uw object vaststellen. Door ons lidmaatschap bij Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) sectie Bedrijfs Onroerend Goed, onze certificering in het NRVT en certificering bij het TMI worden taxatierapporten van B/mak te allen tijde geaccepteerd bij alle bankinstellingen.

U kunt onze taxateurs inschakelen voor het vaststellen van de waarde voor diverse doeleinden, waaronder aan- en verkoopbeslissingen, aan- en verhuurbesluiten, financiering onder hypothecair verband, jaarrekening, projectontwikkeling, contra-expertise, hertaxatie voor banken en minnelijke waarderingen met de Belastingdienst.

Onze inschrijving Grootzakelijk Vastgoed maakt het taxeren van complexen en/of vastgoedportefeuilles met een marktwaarde > € 5.000.000,- mogelijk. Daarnaast kunnen wij u met deze inschrijving van dienst zijn met het uitvoeren van specialistische taxaties zoals herontwikkeling, transformatie, exploitatiegebonden vastgoed, zorgvastgoed, etc.

Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van onroerend goed, geleverd door gespecialiseerde bedrijfsmakelaars welke bekend zijn met de regio. Dat is één van onze sterke pijlers in de bedrijfsmakelaardij.

Taxateurs dienen op de hoogte te zijn van de marktomstandigheden en alle factoren die daarbij een rol spelen. Dus: rekening houden met toekomstplannen op het gebied van ruimtelijke ordening, de economische ontwikkeling van de regio, enzovoort. De taxateurs van B/mak hebben deze kennis als geen ander in huis. Bovendien zijn ze op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving over bijvoorbeeld bestemmingsplannen en milieuzaken. Kortom: een taxatie door B/mak staat voor absolute kwaliteit.

Onze taxateurs staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Of het nu gaat om taxaties ten behoeve van hypotheekverstrekking, verzekering of verkoop: B/mak levert u op volledige wijze de benodigde informatie.

Neem contact met ons op

Onze diensten

Magazine

Download onze periodieke uitgave van OBJECTief

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag