Logo

Bedrijfsruimte of kantoorruimte kopen in Gorinchem

Bedrijfshuisvesting kopen in Gorinchem

B/mak Bedrijfsmakelaars is dé NVM-Business makelaar voor bedrijfsruimte en kantoorruimte in de gehele regio Gorinchem. We bieden dan ook ruimte keuze aan panden die te koop staan.

Bekijk ons actueel koopaanbod in Gorinchem

Hulp bij aankopen

Als u een bedrijfsruimte of kantoorruimte op het oog heeft in Gorinchem kunnen we u ook begeleiden en adviseren tijdens de aankoop. Het gehele traject bestaat dan uit:

  • Zoeken van de juiste bedrijfsruimte of kantoorruimte
  • Het bezichtigen en onderhandelen met de aanbiedende partij
  • Het opmaken van het contract en juridische afhandeling

Specialist in kantoorruimte en bedrijfsruimte

Onze makelaars zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert, met als specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed. Deze stichting heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een makelaar die verstand heeft van zaken tijdens het vinden van de juiste kantoorruimte of bedrijfsruimte in Gorinchem.

Maak kennis met ons team
Bedrijfsruimte of kantoorruimte kopen in Gorinchem

Ons werkgebied

We zijn werkzaam in het mooie Gorinchem (overigens kunt u dit ook schrijven als Gorkum) waar we al tientallen jaren gevestigd zijn. Het is dan ook niet gek dat we met de meeste bedrijfsruimte en kantoorruimte bekend zijn in het Gorinchemse.

Over B/mak Bedrijfsmakelaars

Onze kernactiviteiten zijn het verkopen, verhuren, aankopen, aanhuren en taxeren van bedrijfsruimte en kantoorruimte in Gorinchem en omstreken. Verder verstrekken wij ook advies inzake alle commercieel vastgoed gerelateerde zaken. Wilt u eens wat meer weten?

De koffie staat klaar
annie-spratt-76932

Onze diensten

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag