Logo

Westwagenstraat 9

4201 HD Gorinchem € 25.000,- per jaar
Te huur
Foto's (9) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Winkelruimte 166 m²

Omschrijving

In de historische vesting van Gorinchem bieden wij deze fraaie kantoor-/winkelruimte aan. Het pand ligt in het autovrije deel van de Westwagenstraat, in de onmiddellijke nabijheid van het A1 winkelgebied. De Westwagenstraat maakt deel uit van de gezellige winkelpromenade en is goed bereikbaar voor zowel winkelend publiek als voor laad- en losverkeer.
De winkelpui is omstreeks 2010 gerenoveerd en naar historisch voorbeeld hersteld. Daarbij is de winkel intern van de huidige inrichting voorzien door de toenmalige huurder.

Oppervlakte
Kantoor-/winkelruimte: 166 m²
Frontbreedte: ca. 500 cm

Omschrijving object
De winkel is intern in verzorgde staat en kan op korte termijn worden betrokken. Er is voorzien in eigen nutsaansluitingen, toiletruimte, airco, pantry, plafonds met verlichting, dubbele toegangsdeur etc.
Het pand is klaar voor gebruik als winkel- en/of dienstverlenende kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan het begin van het autovrije winkelgebied in de historische binnenstad van Gorinchem. Op zeer korte afstand van parkeergarage Kazerneplein. De afslag naar rijksweg A27 ligt op ca. 5 autominuten afstand. In de nabijheid van deze locatie zijn winkels/kantoren van o.a. Pearl, Wibra, Brilservice, COOP City Supermarkt e.d. gevestigd.
De bereikbaarheid van het object is goed. ’s Morgens vóór 11 uur mag in de Westwagenstraat geladen en gelost worden. Na 11 uur is dit gedeelte autovrij. Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar, het treinstation en bushalten zijn op korte loopafstand. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeergarage Kazerneplein ligt op ca. 1-2 minuten loopafstand. Van daaruit zijn rijkswegen A15 en A27 snel bereikbaar.
Naast parkeergarage Kazerneplein kan tevens geparkeerd worden in parkeergarage Kweeklust en op diverse (betaalde) parkeerterreinen in en rond de binnenstad.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Centrum-1’.
Daarmee is het object geschikt voor detailhandel en persoonlijke dienstverlening.

Huurprijs
€ 25.000,- excl. BTW per jaar (circa € 2.083,- excl. BTW per maand

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag