Logo

Westwagenstraat 19

4201 HD Gorinchem € 2.050,- per maand
Te huur
Foto's (11) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 132 m²

Omschrijving

In de historische vesting van Gorinchem bieden wij deze recent geheel vernieuwde winkelruimte aan. De winkel ligt in het autovrije deel van de Westwagenstraat, in de onmiddellijke nabijheid van het A1 winkelgebied. De Westwagenstraat maakt deel uit van de gezellige winkelpromenade en is goed bereikbaar voor zowel winkelend publiek als voor laad- en losverkeer.
De winkel en de bovenliggende appartementen zijn in 2018 gerenoveerd. Daarbij is de winkel van voorzien van een geheel nieuwe voorpui.

Oppervlakten
Winkelruimte begane grond 132 m²
(incl. pantry/toilet/kantoortje, opslag aan de achterzijde)
Frontbreedte: 500 cm

Omschrijving object
De winkel is recent geheel vernieuwd en kan op korte termijn worden betrokken. Er is voorzien in eigen nutsaansluitingen, toiletruimte, pantry, LED-verlichting, dubbele toegangsdeur etc.
Het pand is klaar voor een enthousiaste winkelondernemer!

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan het begin van het autovrije winkelgebied in de historische binnenstad van Gorinchem. Op zeer korte afstand van parkeergarage Kazerneplein. De afslag naar rijksweg A27 ligt op ca. 5 autominuten afstand. In de nabijheid van deze locatie zijn winkels/kantoren van o.a. Pearl, Wibra, Brilservice, COOP City Supermarkt e.d. gevestigd.
De bereikbaarheid van het object is goed. ’s Morgens vóór 11 uur mag in de Westwagenstraat geladen en gelost worden. Na 11 uur is dit gedeelte autovrij. Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar, het treinstation en bushalten zijn op korte loopafstand. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeergarage Kazerneplein ligt op ca. 1-2 minuten loopafstand. Van daaruit zijn rijkswegen A15 en A27 snel bereikbaar.
Naast parkeergarage Kazerneplein kan tevens geparkeerd worden in parkeergarage Kweeklust en op diverse (betaalde) parkeerterreinen in en rond de binnenstad.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Centrum-1’.
Daarmee is het object geschikt voor detailhandel en persoonlijke dienstverlening.
Zie de uitgebreide informatie in bijgaande objectinformatie.

Huurprijs
€ 2.050,- excl. BTW per maand

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag