Logo

Gasthuisstraat 40

4201 JR Gorinchem in overleg
Te huur
Foto's (2) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 110 m²

Omschrijving

In hartje centrum Gorinchem bieden wij een winkelruimte te huur aan! De winkelruimte is gelegen op de begane grond en wordt casco te huur aangeboden.

De winkelruimte ligt in het gezellige A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens.

Locatie
De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het historische centrum van vestingstad Gorinchem. In de directe omgeving van het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: HEMA, ONLY, Primera, Van Uffelen Mode, Xenos, Rituals, Hans Anders etc. Het object ligt in één van de drukste winkelstraten van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie! In 2021 is Gorinchem door de ANWB verkozen tot mooiste vestingstad van het jaar! Ook heeft de vesting van Gorinchem sinds 2021 een beschermde status binnen het UNESCO Werelderfgoedprogramma.

Oppervlakten
Winkelruimte 110 cm²
Frontbreedte 5,5 meter

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’ met o.a. de dubbelbestemming ‘waarde – beschermd stadsgezicht’.

De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel- ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.

Meer informatie vindt u in het bestemmingsplan ‘Binnenstad e.o.’ via www.ruimtelijkeplannen.nl’.

Voorzieningen / installaties Algemeen
- Elektriciteitsaansluiting;
- Gasaansluiting;
- Wateraansluiting;
- Aangesloten op het openbare riool.

Voorzieningen / installaties winkelruimte:
- De winkelruimte is casco en voorzien van een rolpui aan de voorzijde

Bouwkundig
- Traditionele bouw;
- Het object is gebouwd, naar inschatting omstreeks begin jaren 1900;
- Rolluik / rolpui aan de voorzijde;
- Betonnen vloer op de begane grond.

Parkeren
De Gasthuisstraat is een autoloze straat. Er is openbare parkeergelegenheid (betaald en voor vergunninghouders) in de nabije omgeving. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte (loop)afstand van het pand. Laden en lossen is vóór en na de winkeltijden mogelijk direct voor het pand.

Huurprijs
Op aanvraag, exclusief btw

Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag