Logo

Gasthuisstraat 13

4201 JM Gorinchem € 27.500,- per jaar
Te huur
Foto's (6) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 79 m²

Omschrijving

In hartje centrum Gorinchem bieden wij recht tegenover de Hema een winkelruimte te huur aan! De ruimte is in casco+ staat en is volledig naar wens in te richten. De winkelruimte is gesitueerd in het A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens.

De winkel heeft een hoge, hardglazen etalageruimte en aan de achterzijde bevindt zich een toiletruimte en pantryblok. Het achterste deel van de winkelruimte is voorzien van een dakkoepel voor extra daglichttoetreding. Het object heeft een frontbreedte van circa 4,00 meter.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links, rechts en tegenover het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: Hema, Rituals, Miss Etam, Douglas, Vodafone, Bakker Bart, T-Mobile, We Fashion, Hunkemöller, Van Haren, etc. Het object ligt in de drukste winkelstraat van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie!

Flexibele huurcondities mogelijk! Vestig hier uw Pop-up Store of Outlet Store voor overtollige / overjarige voorraad. Informeer naar de mogelijkheden voor tijdelijk huren!

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- winkelruimte: circa 79 m²

Ligging
Het object is gelegen in de drukste winkelstraat van Gorinchem te midden van de landelijke ketens. Op korte loopafstand van parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein. De winkelruimte is perfect te bereiken voor winkelend publiek. Laden/lossen kan vóór het pand op gezette tijden (tot 11.00 uur). Het pand ligt tegenover de Hema en tussen de landelijke ketens, die veel winkelend publiek trekken.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. De Gasthuisstraat is een wandelzone, waar tevens geladen en gelost mag worden. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. Ook het centraal treinstation van Gorinchem ligt op korte loopafstand van de winkelstraat. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

Parkeren
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte afstand van het pand.

Huurprijs
€ 27.500,- per jaar (excl. BTW)

Nadere informatie
Zie bijgaande brochure voor nadere informatie en de plattegrondtekening.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag