Logo

Stationsweg 35

4205 AA Gorinchem € 125,- per m² per jaar
Te huur
Foto's (17) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 619 m²
In units v.a. 172 m²

Omschrijving

Een schitterend gelegen en zeer representatief kantoorgebouw op stationslocatie. Goed bereikbaar en een zeer vriendelijke uitstraling. Het kantoorpand kenmerkt zich door bijzondere architectuur, een hoogwaardige afwerking en degelijke bouw. De aangeboden kantoorruimte bevindt zich op de begane grond (deelverhuur) en eerste verdieping van het gebouw. De nog beschikbare kantoorruimte is totaal circa 619 m², deelverhuur is mogelijk. Parkeren is eveneens goed mogelijk onder het gebouw, op het eigen (afgesloten) terrein.

Oppervlakten
Begane grond (linkergedeelte): ca. 172 m²
Eerste etage (geheel): ca. 447 m²
Totaal beschikbaar: 619 m² VVO

Omschrijving kantoorruimte
Het betreft een ruim opgezette kantoorruimte verdeeld over 3 bouwlagen (waarvan de helft van de begane grond en gehele tweede verdieping reeds verhuurd zijn). De kantoorruimten en spreekkamers zijn functioneel en worden gescheiden met flexibele tussenwanden. Eventueel nader in te delen, naar wens van de huurder. De ruimten zijn voorzien van alle gewenste voorzieningen als kabelgoten, luxaflex, tapijt, etc, waarmee het object turn-key kan worden aangeboden.
Het object is voorzien van o.a. topkoeling, per etage tweemaal een toiletgroep, systeemplafonds met TL-verlichting en spots, personenlift, MIVA-toilet, kabelgoten met bekabeling en een kamerindeling met deels flexibele tussenwanden.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het NS-station met tevens buslijnen naar alle richtingen is op korte loopafstand (200 meter) gelegen.

Parkeren in de onmiddellijke omgeving levert geen enkel probleem op. Bij het pand zijn in totaal 28 parkeerplaatsen gereserveerd, deze worden per huurder toegewezen. De parkeerplaats is beveiligd met slagboom-installatie en intercom, waar bezoekers zich kunnen melden. Eventueel kunnen extra parkeerplaatsen worden bijgehuurd op het nabijgelegen parkeerterrein van Q-park, direct naast het trein- en busstation.

Huurprijs
€ 125,- per m² excl. BTW per jaar
€ 135,- per m² excl. BTW per jaar bij deelverhuur
€ 250,- excl. BTW per jaar per parkeerplaats
Eventueel is huren zonder BTW mogelijk

Voorschot servicekosten
€ 40,- per m² excl. BTW per jaar

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag