Logo

Nonnenveld 46

4201 AR Gorinchem in overleg
Foto's (9) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 46 m²

Omschrijving

Ben je coach, therapeut, psycholoog, advocaat, mediator of ben je vrij beroepsbeoefenaar en op zoek naar een spreekruimte?
Alleen voor bepaalde dagen beschikbaar en voor beroepen complementair aan de mediationpraktijk.

Omschrijving
Aan de vestingwal van Gorinchem, nabij de rivier de Merwede, is het fraaie complex het “7e Bastion” gerealiseerd. In de commerciële plint van het gebouw bieden wij deze turn-key praktijkruimte aan.

De ruimte bestaat uit een lichte, open ruimte met diverse werkplekken, een pantry en toiletruimte. Het object is uitmuntend geschikt voor gebruik als kantoor- en/of praktijkruimte en geheel gemeubileerd.
Door de grote vergadertafel is het geschikt voor meetings, workshops. Een fijne plek om uw clienten te ontvangen of om zelf te werken. Een extra werkplek voor besprekingen of als aanvulling op je kantoor aan huis of thuiswerkplek?

Oppervlakte
Het kantoor is ca. 46 m² groot, representatief ingericht en voorzien van een keuken, draadloos internet en sanitaire voorzieningen.

Locatie
Gelegen in het prestigieuze appartementencomplex het 7e Bastion. Nabij de stadswallen, de veerpont op de Buiten de Waterpoort en de Lingehaven. Op loopafstand treft u de gezellige binnenstad van Gorinchem aan, met zijn restaurantjes en winkels. Via de trappartij links naast de kantoorruimte loop je zo de historische vestingwal op. Ook de gezellige Lingehaven is op steenworp afstand gelegen. Aan de Langendijk zijn diverse sfeervolle eetgelegenheden te vinden.

Parkeren
Parkeergelegenheid (betaald) is voor de deur beschikbaar aan het Nonnenveld en aan de Appeldijk/Kriekenmarkt.
Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “7e Bastion” van kracht. De ruimte is onder meer bestemd voor:
- maatschappelijke voorzieningen en/of dienstverlening. Detailhandel is niet toegestaan.

Dit object is alleen in deeltijd beschikbaar en onder gunning van de eigenaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag