Logo

Gietijzer 74

3371 DZ Hardinxveld-Giessendam € 435.000,- vrij op naam
Te koop
Foto's (6) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 183 m²

Omschrijving

Hip, trendy en urban! Naast prachtig wonen biedt De IJzergieterij ook volop gelegenheid aan ondernemers om zich op deze bijzondere plek te vestigen. In het hart van de wijk direct aan het centrale plein en met uitzicht op de Merwede worden vier commerciële ruimtes gerealiseerd van in totaal 619 m². Een unieke plek voor unieke ondernemers!

MOGELIJKHEDEN
Altijd al willen ondernemen in Hardinxveld-Giessendam? Het bestemmingsplan biedt ruimte aan veel verschillende activiteiten van horeca tot aan praktijkruimte en van kantoor tot aan dienstverlening. Als er meer ruimte nodig is, dan zijn de units ook te combineren. Kortom; ruimte genoeg om aan jouw wensen te voldoen.

Dienstverlening
De units zijn ideaal in te richten als medische en verzorgende praktijkruimtes. De mogelijkheden zijn legio en je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld fysio- behandelruimte, fitness- of nagelstudio. Heb je vragen? We denken graag met je mee.

Horeca
Het bestemmingsplan biedt ruimte aan een dagzaak of restaurant. Of beter nog; een combinatie hiervan! Altijd al gedroomd van je eigen tapaszaak, lunchroom of ijssalon? Waar vind je zo een unieke locatie in het centrum van De IJzergieterij en met zo'n prachtig uitzicht op de rivier.

Locatie
Het project wordt buitendijks aan de Rivierdijk gerealiseerd, met tussen de rivier en het plangebied een openbaar fiets-/wandelpad.
Via de Rivierdijk en de Nieuweweg zijn de op- en afritten van de rijksweg A15 bereikbaar. Het centrum van Hardinxveld ligt op ca. 1 kilometer afstand.

Specs
De units worden casco opgeleverd en worden vanzelfsprekend voorzien van eigen meterkast met aansluiting elektra en water. Ook zijn de units voorzien van HR+++ glas en aluminium gevelkozijnen. Hiermee heb je niet alleen weinig onderhoud, maar zijn de units ook energiezuinig.

Wensen
Heb je specifieke wensen? Of wil je al meer voorzieningen bij oplevering? Dan denken we graag mee over het optionele afbouwpakket, wat onder meer bestaat uit:
- pantry
- toiletruimte met voorportaal
- technische ruimtes (exclusief de installaties)
- systeemplafond met ledverlichting
- wand- en plintgoot voor bekabeling.

Vereniging van Eigenaars
De commerciële ruimtes betreffen appartementsrechten, die deel uitmaken van een Vereniging van Eigenaars. Er zal een nader te bepalen maandelijks of jaarlijks bedrag aan servicekosten verschuldigd zijn voor onder meer:
- opstalverzekering
- reservering groot onderhoud
- dagelijks onderhoud
- algemene kosten.

Bouw en oplevering
De bouw is officieel gestart. Oplevering wordt verwacht in Q1 2025.

Afmetingen en prijzen
Unit 1 - Gietijzer 74
183 m² BVO, 167 m² GBO
Prijs casco vrij op naam: € 435.000,- exclusief btw

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of stuur een e-mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag