Logo

Biesboschhaven Noord 3

4251 NL Werkendam € 105,- per m² per jaar
Te huur
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 244 m²

Omschrijving

In Werkendam aan de Biesboschhaven Noord bieden wij representatieve kantoorruimte aan. Het gebouw bestaat uit een viertal bouwlagen. De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de tweede verdieping.
De entree is voorzien van een marmeren vloer en de tweede verdieping is toegankelijk via het trappenhuis en een personenlift.

Oppervlakte en indeling
2e etage: kantoorruimten, totale verdiepingsoppervlakte circa 244 m²

Omschrijving kantoorruimte
Het betreft een uiterst representatief kantoorpand in een maritieme sfeer. Het gaat hier om een drietal ruime kantoorkamers (een vierde kamer is reeds verhuurd) op de tweede verdieping. De kamers kunnen ineen of per kamer worden gehuurd. Ideaal voor 'kleine zelfstandigen'. Het pantryblok en de toiletruimten zijn voor gezamenlijk gebruik.

Ligging
Het object is gelegen aan de Biesboshaven Noord in Werkendam. Het bedrijventerrein is goed gelegen in het havengebied van Werkendam en pal aan de rivier de Merwede. Het bedrijventerrein is ruim van opzet. De bebouwing bestaat uit verschillende soortgelijke bedrijfsruimten met kantoor. Het gebruik van de omliggende bedrijfspanden is divers van aard.

Bereikbaarheid
Rijksweg A27 ligt op korte afstand per (vracht)auto vanaf het bedrijventerrein. De locatie is d.m.v. een goede ontsluitingsweg met ongeveer 5 autominuten te bereiken vanaf de afrit Werkendam / Sleeuwijk (rijksweg A27).

Parkeren
Er zijn 2 exclusieve parkeerplaatsen bij het kantoorgebouw gereserveerd. In het openbare gebied zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Nadere informatie en bezichtiging
In de uitgebreide brochure vindt u meer informatie over de kantoorruimte.
U bent welkom voor een bezichtiging, u bereikt ons voor het maken van een afspraak via (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag