Logo

Peulenstraat 208

3371 AS Hardinxveld-Giessendam € 350.000,-
Foto's (22) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 200 m²
Oppervlakte perceel 330 m²

Omschrijving

Een pand met diverse gebruiksmogelijkheden, in het centrum van Hardinxveld-Giessendam, bieden wij te koop aan. Het pand is ideaal te gebruiken als winkelruimte, maar de brede bestemming biedt kansen om dit object te ontwikkelen tot woonruimte. Het pand ligt aan de Peulenstraat en biedt een ruime tuin aan de achterzijde grenzend aan het water de “Wiel”. Het perceel is totaal 330 m².
Voor een beeld van een mogelijke woonontwikkeling > zie de impressies in de brochure!

Oppervlakten
Souterrain
- opslagruimte: circa 40 m²

Begane grond
- winkelruimte met nevenruiten: circa 80 m²

Eerste verdieping
- woning / opslagruimte: circa 80 m²

Locatie
Het pand is gelegen aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam. De Peulenstraat kenmerkt zich door een mix van winkels en woningen/appartementen en is een doorgaande straat door het centrum. In de directe nabijheid van het pand zijn diverse winkels gevestigd: Hema, Kruidvat, Ter Stal, Zeeman, Eye Wish, etc. Daarnaast zijn er 2 supermarkten (Albert Heijn en Dirk van den Broek) in het centrum gevestigd.

Parkeren
Er is openbare parkeergelegenheid in de Peulenstraat. Er geldt een blauwe zone voor parkeren, maximaal 1,5 uur. Buiten de Peulenstraat (en Talmastraat) zijn er mogelijkheden voor vrij parkeren.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘centrum - 1’.
De ruimte is onder meer bestemd voor:
- wonen, mede bestemd voor een aan huis verbonden beroep
- detailhandel, dienstverlening, horeca in de vorm van een dagzaak en kantoor, voor wat betreft de begane grond.

Vraagprijs
€ 350.000,- kosten koper

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag