Logo

Peulenstraat 180

3371 AR Hardinxveld-Giessendam € 475.000,-
Foto's (17) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 346 m²
Oppervlakte perceel 221 m²

Omschrijving

Vrijstaand woon-/winkelpand op een perceel eigen grond van 221 vierkante meter aan de doorgaande winkelstraat in het centrum van Hardinxveld-Giessendam. Het pand bestaat uit winkelruimte op de begane grond met opslagruimte in de onderverdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich twee zelfstandige woningen, elk met een eigen entree / opgang op de begane grond. De woningen beschikken beide over een zolderverdieping. In de onderverdieping bevinden zich tevens twee bergingen die behoren bij de woningen.

Locatie
Het pand ligt aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam. De Peulenstraat kenmerkt zich door een mix van winkels en woningen/appartementen en is een doorgaande straat door het centrum, mede toegankelijk voor autoverkeer. In de directe omgeving van het pand zijn diverse winkels gevestigd, onder meer de Hema, Kruidvat, Ter Stal, Zeeman, Eye Wish, Profile Kramer etc. Daarnaast zijn er 2 supermarkten (Albert Heijn en Dirk van den Broek) in het centrum gevestigd.

Oppervlakten
Onderverdieping
- opslagruimte: ca. 181 m²
- bergingen woningen: ca. 13 m²

Begane grond
- winkelruimte: ca. 165 m²

Eerste verdieping
- woning linkerzijde: ca. 77 m²
- woning rechterzijde: ca. 87 m²

Parkeren
Gratis parkeergelegenheid in het openbaar gebied direct nabij de onroerende zaak (blauwe zone). Er is geen parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Centrum - 1’.
De locatie is onder meer bestemd voor:
- wonen, mede bestemd voor een aan huis verbonden beroep
- detailhandel, dienstverlening, horeca in de vorm van een dagzaak en kantoor, voor wat betreft de begane grond.

Vraagprijs
€ 475.000,- kosten koper

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag