Logo

Langendijk 51

4201 CG Gorinchem € 950,- per maand
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 115 m²

Omschrijving

Winkelruimte aan de Langendijk in de binnenstad van Gorinchem. Het pand ligt aan de Langendijk en grenst aan de achterzijde aan de Linge. De ruimte beschikt over een fraaie kopgevel met een frontbreedte van ca. 4,1 meter. Het portaal aan de voorzijde is gezamenlijk voor de winkel en de bovenwoning. De winkel is afsluitbaar middels een stalen rolgordijn en beschikt over een souterrain aan de achterzijde.

Indeling en oppervlakten
- Winkelruimte: circa 88 m²
- Souterrain: circa 27 m²

Locatie
De ruimte ligt aan de Langendijk, naast Eetcafé de Knijp, in de binnenstad van Gorinchem. Het pand grenst aan de achterzijde aan riviertje de Linge. De binnenstad biedt een divers en compleet aanbod aan winkels, horeca e.d. Aan de Langendijk zijn veel horecagelegenheden en winkels gevestigd.

Parkeren
De Langendijk is een autoloze straat. Er is openbare parkeergelegenheid (betaald en voor vergunninghouders) in de omgeving.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Centrum – 2’. De ruimte is onder meer bestemd voor:
- detailhandel, inclusief winkel-ondersteunende horeca
- persoonlijke dienstverlening
- kantoren en zakelijke dienstverlening
- maatschappelijke doeleinden
- cultuur en ontspanning.

Huurprijs
€ 950,- per maand (excl. BTW)

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag