Logo

Langendijk 1

4201 CE Gorinchem € 30.000,- per jaar
Foto's (7) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 93 m²

Omschrijving

Midden in hartje centrum Gorinchem bieden wij deze nette winkelruimte te huur aan. De winkel bevindt zich op de begane grond en heeft een ruime frontbreedte van circa 12 meter (Hoogstraat) + circa 10 meter (Langendijk). De locatie is gesitueerd in het A1 winkelgebied van Gorinchem, op de hoek van Hoogstraat en Langendijk.

Indeling en oppervlakte
Winkelruimte
- begane grond: 93,4 m²

In overleg met de eigenaar is het mogelijk om de winkelruimte uit te breiden / te verkleinen qua vierkante meters. Informeer naar de mogelijkheden!

Omschrijving object
Het object wordt gekenmerkt door een karakteristieke uitstraling en een ruime opzet. Het pand is gesitueerd op de hoek en is verdeeld over totaal 4 lagen. Wij bieden enkel de ruimte op de begane grond te huur aan. Op de verdiepingen worden nieuwe appartementen gerealiseerd door de eigenaar. De winkel heeft een ruime entree aan de zijde van de Langendijk.

Locatie
Het object ligt op de hoek van de Hoogstraat / Langendijk. De Hoogstraat is de winkelstraat in hartje centrum, oftewel het A1 winkelgebied. De Langendijk is een autovrije winkelstraat, welke groten-deels deel uitmaakt van het historische kernwinkelgebied van Gorinchem. Achter het object stroomt rivier de Linge. Via de Visbrug (direct achter het pand) kan verkeer de binnenstad in en uit.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Dit bestemmingsplan is goedgekeurd door de gemeenteraad van Gorinchem vastgesteld op 1 april 2015. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object (winkelruimte) de bestemming “Centrum 1”.
De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- detailhandel, inclusief winkel-ondersteunende horeca zoals bedoeld in de Staat van Horeca-activiteiten, uitsluitend op de eerste bouwlaag;
- persoonlijke dienstverlening, uitsluitend op de eerste bouwlaag.

Huurprijs
€ 30.000,- per jaar (excl. BTW)

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag