Logo

Kerkbuurt 107

3361 BE Sliedrecht € 85.000,- per jaar
Foto's (26) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 951 m²

Omschrijving

Aan de Kerkbuurt in Sliedrecht bieden wij een royale winkelruimte te huur aan. De ruimte is verdeeld over de begane grond en souterrain en (voor een klein deel) 1e verdieping. De commerciële ruimte is ideaal in te vullen als winkelruimte, maar binnen de bestemming is een andere invulling als kantoor, horeca of zorgvoorziening eveneens goed mogelijk! Het pand heeft een grote frontbreedte (ca. 12,00 m.) in het straatbeeld. Het souterrain heeft eveneens een entree aan de Van Goghstraat, met ruime
gratis openbare parkeergelegenheid voor de deur. In overleg met de verhuurder is deelverhuur mogelijk.

Indeling en oppervlakten
Winkelruimte
- begane grond: circa 453 m²
- souterrain: circa 438 m²

Verblijfsruimte (kantine)
- eerste verdieping: circa 60 m²

Locatie
Het object is gelegen aan het begin van de winkelpromenade Kerkbuurt te Sliedrecht. Deze straat is autovrij en voor laad-/losverkeer toegankelijk binnen gezette tijden. De locatie ligt tussen diverse winkels, gezellige horecagelegenheden, het Sliedrechts Museum en de Grote Kerk. In de nabijheid zijn diverse landelijke ketens gevestigd als Zeeman, Scapino, Shoeby, Kruidvat, Ter Stal, Hema, Action, Jumbo, etc.

De pand is goed te bereiken voor winkelend publiek (betreft een A-locatie!). Daarnaast is de locatie per (vracht)auto eveneens prima bereikbaar via de Kerkbuurt dan wel via de Van Goghstraat. De afritten Sliedrecht-Oost en Sliedrecht-West (rijksweg A15) liggen op ongeveer 5 minuten rijafstand.

Met het openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. De Kerkbuurt heeft een bushalte ter hoogte van de Grote Kerk. Daarnaast heeft Sliedrecht een treinstation aan het einde van de Stationsweg.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor parkeren rondom de Kerkbuurt. De parkeergelegenheid in de omgeving is gratis.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kerkbuurt-Oost” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Centrum – 1’. De ruimte is onder meer bestemd voor:
- detailhandel
- dienstverlening
- horeca van categorie 2 t/m 4
- kantoren
- zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang.

Huurprijs (totaal)
€ 85.000,- per jaar, excl. btw
*in overleg met verhuurder is deelverhuur mogelijk

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag