Logo

Hoogstraat 86

4251 CN Werkendam € 24.000,- per jaar
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 170 m²

Omschrijving

Midden in het centrum van Werkendam, tussen de landelijke ketens, bieden wij een representatieve winkelruimte op de begane grond te huur aan.

De ruimte maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex met op de begane grond een commerciële plint. Het complex is in 2010 gerealiseerd. De ruimte verkeert op dit moment in casco staat, waardoor de ruimte volledig naar huurderswens kan worden ingedeeld en ingericht. Het object heeft een opvallende frontbreedte van circa 7,00 meter.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links en rechts van de ruimte zijn de landelijke ketens als Hema en Blokker gevestigd. Het object ligt in het drukke winkelgebied van Werkendam en is goed bereikbaar voor zowel winkelend publiek als voor laad- en losverkeer.

Oppervlakte en indeling
- winkelruimte (begane grond): circa 170 m² BVO

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het object is goed. De Hoogstraat is een wandelzone, waar tevens geladen en gelost mag worden. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Direct achter het complex ligt het parkeerplein aan de Boterstraat. Op dit terrein kan er gratis geparkeerd worden.

Huurprijs
€ 24.000,- per jaar, excl. BTW

Welkom voor een bezichtiging!
In de bijgaande brochure treft u alle informatie aan. Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag