Logo

Hoogstraat 84

4251 CN Werkendam € 19.500,- per jaar
Foto's (14) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 125 m²

Omschrijving

Wanneer u opzoek bent naar een kant-en-klare winkelruimte is deze ruimte beslist wat u zoekt!
Het aanbod betreft een volledig ingerichte (kleding)winkelruimte en is turn-key te betrekken. De winkelruimte ligt midden in het centrum van Werkendam, tussen de landelijk ketens. De ruimte is zeer representatief, heeft een ruime etalage en is voorzien van magazijn/kantine.

De ruimte maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex met op de begane grond een commerciële plint. Het complex is in 2014 opgeleverd. De ruimte verkeert in afgebouwde staat, maar kan desgewenst in casco-staat worden opgeleverd door verhuurder. Het object heeft een opvallende frontbreedte van circa 7,50 meter.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links en rechts van de ruimte zijn o.a. de landelijke ketens Hema en Blokker gevestigd. Het object ligt in het drukke winkelgebied van Werkendam en is goed bereikbaar voor zowel winkelend publiek als voor laad- en losverkeer.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- winkelruimte en magazijn: circa 125 m²

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het object is goed. De Hoogstraat is een wandelzone, waar tevens geladen en gelost mag worden. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Direct achter het complex ligt het parkeerplein aan de Boterstraat. Op dit terrein kan er gratis geparkeerd worden.

Huurprijs
€ 19.500,- per jaar (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag