Logo

Hoogstraat 11

4201 CA Gorinchem in overleg
Foto's (4) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Winkelruimte 120 m²

Omschrijving

In hartje centrum van vestingstad Gorinchem bieden wij een winkelruimte te huur aan! De winkelruimte is gelegen op de begane grond.
De winkelruimte ligt in het gezellige A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens.

Oppervlakte
- Winkelruimte: circa 120 m²

Locatie
De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het historische centrum van vestingstad Gorinchem. In de directe omgeving van het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: HEMA, ONLY, Primera, Van Uffelen Mode, Xenos, Rituals, Hans Anders etc. Het object ligt in één van de drukste winkelstraten van de Gorinchemse binnenstad, op absolute toplocatie!
In 2021 is Gorinchem door de ANWB verkozen tot mooiste vestingstad van het jaar! Ook heeft de vesting van Gorinchem sinds 2021 een beschermde status binnen het UNESCO Werelderfgoedprogramma.
Tevens nabij de stadswallen, de veerpont naar o.a. Sleeuwijk, Woudrichem en Slot Loevestein vanaf de Buiten de Waterpoort en de Lingehaven. De gezellige Grote Markt ligt letterlijk ‘om de hoek’, met een divers aanbod van horecagelegenheden met bijbehorende terrassen.

Parkeren
De Hoogstraat is een voetgangersgebied, uitsluitend op vastgestelde tijdstippen bereikbaar voor laden en lossen. Betaalde parkeergelegenheid is op loopafstand beschikbaar. Binnen de vesting zijn o.a. parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein goed toegankelijk. In de directe omgeving, zoals bijvoorbeeld op de Groenmarkt en aan de Appel- en Havendijk, is eveneens parkeergelegenheid langs de straat beschikbaar. Laden en lossen is vóór en na de winkeltijden mogelijk direct voor het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’ met o.a. de dubbelbestemming ‘waarde – beschermd stadsgezicht’.

De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel- ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.
Meer informatie vindt u in het bestemmingsplan ‘Binnenstad e.o.’ via de website Ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar
Ongeveer rond 1899.

Bouwkundig en voorzieningen
- Gasaansluiting;
- Elektriciteitsaansluiting
- Wateraansluiting;
- Aangesloten op het openbaar riool
- Traditionele bouw;
- Het object is gebouwd, naar inschatting omstreeks eind 1800 en in de loop der jaren gerenoveerd;
- Authentieke gevelpui met toegangsdeuren;
- Betonnen vloer op de begane grond;


NB: de winkelruimte wordt overgedragen in de huidige staat, leeg en bezemschoon, maar door verhuurder verhuurd op basis van casco.

Nadere informatie en bezichtiging
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak . nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag