Logo

Herman Kuijkstraat 66

4191 AL Geldermalsen € 895,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 124 m²

Omschrijving

In het centrum van Geldermalsen, langs één van de doorgaande wegen, bieden wij een winkel-/kantoorruimte over twee lagen te huur aan. Het gaat om een gemoderniseerd object met fraaie uitstraling.
De winkelruimte heeft een vierkante vorm met goede etaleermogelijkheid. De ruimte op de begane grond kan vrijwel direct worden betrokken als winkelruimte, de eerste verdieping is in casco staat met enkele voorzieningen. Het object heeft een frontbreedte van circa 8,00 meter.
De winkelruimte heeft een goede ligging aan de Herman Kuijkstraat, waar dagelijks veel verkeer langskomt. Direct naarst het object is de Hema gevestigd, wat veel winkelend publiek genereerd. Huurder kan (in goed overleg) eveneens gebruik maken van de laad- en losplaats van Hema.

Indeling en oppervlakten
Begane grond: circa 62 m²
Eerste etage: circa 62 m²

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. De Herman Kuijkstraat is een doorgaande weg, die dichtbij het winkelgebied is gelegen. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

Parkeren
In de omgeving van de winkelstraat is voldoende parkeergelegenheid. Voor de parkeergebieden in het centrum van Geldermalsen geldt betaald parkeren.

Ligging
Het object is gelegen langs de Herman Kuijkstraat, één van de doorgaande wegen in Geldermalsen. Dicht in de buurt van het drukke winkelgebied van Geldermalsen. Naast het object is de Hema gevestigd, deze keten zorgt voor veel winkelend publiek in de omgeving. Daarnaast zijn er in het centrum meerdere landelijke ketens gevestigd o.a. HEMA, Etos, Kruidvat, Hans Anders, Takko Fashion, Zeeman, Shoeby Fashion, Trekpleister, etc.

Huurprijs
€ 895,- per maand (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag