Logo

Gasthuisstraat 49

4201 JN Gorinchem € 249.500,-
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 65 m²
Oppervlakte perceel 85 m²

Omschrijving

Interessante belegging! In hartje centrum Gorinchem bieden wij een verhuurde winkelruimte (te vormen appartementsrecht, begane grond) te koop aan! De winkelruimte is geheel afgewerkt, ingericht door de huidige huurder. Dit betreft een winkel in telefoonaccessoires. De winkelruimte ligt in het A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens. De ruimte is zeer representatief en heeft een ruime etalage. Het object heeft een frontbreedte van circa 4,50 meter. Aan de achterzijde is door de huidige huurder een magazijnruimte gecreëerd.
De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. In de directe omgeving van het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: Hans Anders, EyeWish Opticiens, D-reizen, KPN, Top1Toys, The Phone House, Esprit, etc. Het object ligt in de drukste winkelstraat van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie!

Oppervlakte
- winkelruimte begane grond incl. magazijn

Ligging
Het object is gelegen in de drukste winkelstraat van Gorinchem te midden van de landelijke ketens. Op korte loopafstand van parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein. De winkelruimte is perfect te bereiken voor winkelend publiek. Laden/lossen kan vóór het pand op gezette tijden (tot 11.00 uur).
Het pand ligt tussen de landelijke ketens, die veel winkelend publiek trekken.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het object is goed. De Gasthuisstraat is een voetgangerszone, waar tevens (op bepaalde tijden) geladen en gelost mag worden. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. Ook het centraal treinstation van Gorinchem ligt op korte loopafstand van de winkelstraat. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte afstand van het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’.
De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel-ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.

Voorzieningen
- eigen elektra- / gas- / wateraansluiting
- grotendeels verlaagd systeemplafond met inbouw LED-verlichtingsarmaturen (aangebracht door huurder)
- toiletruimte in magazijnruimte (aangebracht door huurder)
- pantryblok in magazijnruimte (aangebracht door huurder)
- houten gevelpui met openslaande deuren
- verwarming en airconditioning via plafondunits (aangebracht door huurder)
- heteluchtgordijn boven de entree (aangebracht door huurder)

Vraagprijs
€ 249.500,- kosten koper (in verhuurde staat)
wegens de levering van het verkochte is geen omzetbelasting verschuldigd.

Huurcondities
Zie de beknopte gegevens van de vigerende huurovereenkomst in de brochure in de bijlage.

Meer informatie?
Download de verkoopbrochure.
Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag