Logo

Gasthuisstraat 43

4201 JN Gorinchem in overleg
Foto's (7) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 34 m²

Omschrijving

Een kleine winkelruimte in hartje centrum Gorinchem bieden wij te huur. De winkelruimte verkeert in casco-staat en kan door de huurder volledig naar wens worden ingericht. De winkelruimte is gesitueerd in het A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens. De huurcondities voor deze winkelruimte zijn zeer flexibel, informeer naar de mogelijkheden! Ideaal voor een startup!

De ruimte heeft achterin de winkel een toiletruimte. Indien er behoefte is aan meer oppervlakte is er de mogelijkheid om de eerste verdieping erbij te huren t.b.v. opslagdoeleinden. Het object heeft een frontbreedte van circa 3,50 meter.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links, rechts en tegenover het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: ICI Paris XL, Hunkemöller, Vero Moda, Eye Wish, Lucardi, M&S mode, We Fashion, reisbureau Tui, T-Mobile, Van Haren, Bakker Bart, etc. Het object ligt in de drukste winkelstraat van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie!

Oppervlakte
Begane grond
- winkelruimte: circa 34 m²

Eerste verdieping (optioneel)
- opslagruimte: circa 34 m²

Ligging
Het object is gelegen in de drukste winkelstraat van Gorinchem te midden van de landelijke ketens. Op korte loopafstand van parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein. De winkelruimte is perfect te bereiken voor winkelend publiek. Laden/lossen kan vóór het pand op gezette tijden (tot 11.00 uur). Het pand ligt tussen de landelijke ketens, die veel winkelend publiek trekken.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. De Gasthuisstraat is een wandelzone, waar tevens geladen en gelost mag worden. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, een bushalte is op korte loopafstand van de winkelruimte. Ook het centraal treinstation van Gorinchem ligt op korte loopafstand van de winkelstraat. De locatie is goed bereikbaar voor bezoekers.

Parkeren
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte afstand van het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Dit bestemmingsplan is vastgesteld. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’.

De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel-ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.

Huurprijs
Op aanvraag

Nadere informatie
Zie bijgaande brochure voor nadere informatie en de plattegrondtekening.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag