Logo

Gasthuisstraat 11

4201 JM Gorinchem € 3.500,- per maand
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 133 m²

Omschrijving

In hartje centrum Gorinchem bieden wij een volledig ingerichte (kleding)winkelruimte te huur aan! De winkelruimte is turn-key te betrekken. De winkelruimte is gesitueerd in het A1 winkelgebied van Gorinchem, tussen de landelijk ketens. De ruimte is zeer representatief, heeft een ruime etalage en is voorzien van separate magazijn/kantine.

Flexibele huurcondities mogelijk! Vestig hier uw Pop-up Store of Outlet Store voor overtollige / overjarige voorraad. Informeer naar de mogelijkheden voor tijdelijk huren!

De ruimte verkeert in afgebouwde staat, maar kan desgewenst in casco-staat worden opgeleverd door verhuurder. Aan de achterzijde bevindt zich de magazijnruimte met toilet en pantryblok. Er is optioneel nog een extra magazijnruimte (eerste verdieping) bij te huren, in overleg met verhuurder.
Het object heeft een frontbreedte van circa 4,50 meter.

De winkelruimte heeft een uitstekende ligging te midden van het centrum. Links, rechts en tegenover het pand zijn de landelijke ketens gevestigd, o.a.: Hema, Rituals, Only, Miss Etam, Douglas, Vodafone, Bakker Bart, T-Mobile, We Fashion, Hunkemöller, Van Haren, etc. Het object ligt in de drukste winkelstraat van het Gorinchemse centrum op absolute toplocatie!

Oppervlakten
Begane grond:
- winkelruimte incl. magazijn: circa 108 m²

Het pand is ideaal te schakelen met het buurpand, voor een verdubbeling van het winkeloppervlak! Informeer naar de mogelijkheden.

Eerste verdieping:
- optioneel: magazijnruimte: circa 25 m²

Ligging
Het object is gelegen in de drukste winkelstraat van Gorinchem te midden van de landelijke ketens. Op korte loopafstand van parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein. De winkelruimte is perfect te bereiken voor winkelend publiek. Laden/lossen kan vóór het pand op gezette tijden (tot 11.00 uur). Het pand ligt tegenover de Hema en tussen de landelijke ketens, die veel winkelend publiek trekken.

Parkeren
In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Parkeerplein Groenmarkt en parkeergarages Kweeklust en Kazerneplein liggen op korte afstand van het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Centrum 1’.
De voor ‘Centrum 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, winkel-ondersteunende horeca en persoonlijke dienstverlening.

Huurprijs
€ 3.500,- per maand* (excl. BTW)
*excl. magazijnruimte op 1e verdieping

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag