Logo

Dokter H. de Vriesplein 4

4241 BW Arkel in overleg € 1.250,- per maand
Foto's (14) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 115 m²

Omschrijving

In het centrum van Arkel is winkelcentrum ‘De Peperhof’ gevestigd. De Peperhof vormt het dorpscentrum van Arkel en bevat koop- en huurwoningen en op de begane grond diverse winkelruimten. Het plan is opgezet rondom een ruim opgezet plein met goede parkeervoorzieningen welke gratis beschikbaar zijn. Op dit moment is één winkelruimte voor verkoop of verhuur beschikbaar. In het winkelcentrum zijn o.a. een bakker, kapsalon, bloemisterij en supermarkt COOP gevestigd.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- winkelruimte: circa 115 m²

Omschrijving ruimte
De aangeboden winkelruimte bestaat uit een aantrekkelijk ruimte op de begane grond. De ruimte wordt in casco-plus staat aangeboden.

Ligging
Het complex is gelegen in het hart van Arkel, een plaats ten noorden van Gorinchem met circa 3.500 inwoners. Het betreft een ruim opgezet gebouw met ruime parkeerfaciliteiten. Langs de doorgaande weg gelegen, snel bereikbaar vanaf de Arkelsedijk richting Gorinchem en Meerkerk.

Parkeren
De parkeervoorzieningen zijn uitstekend. Het project Peperhof bevat circa 72 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn kosteloos beschikbaar voor het winkelend publiek. Eveneens zijn deze plaatsen te gebruiken door de bewoners van het complex. In de onmiddellijke nabijheid zijn op het plein 983 eveneens ruim voldoende mogelijkheden voor parkeren.

Vraagprijs
Op aanvraag

Huurprijs
€ 1.250,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag