Logo

Burgemeester Winklerplein 7

3362 AA Sliedrecht € 35.000,- per jaar
Foto's (6) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 200 m²

Omschrijving

Op het Burg. Winklerplein in Sliedrecht bieden wij een aanzienlijke winkelruimte te huur aan. De winkel is voorheen in gebruik geweest als slagerij, maar is voor diverse activiteiten geschikt binnen de detailhandelsfunctie. De ruimte is gesitueerd aan de westkant van het winkelplein, met in de directe omgeving de Primera, Multivlaai, een Chinees restaurant, een afhaalcentrum en een kapsalon. Het aanbod betreft de winkelruimte op de begane grond.
Het object wordt aangeboden in casco staat, met de reeds aangebrachte voorzieningen. De ruimte kan verder naar huurderswens worden ingericht en ingedeeld. Het object heeft een opvallende frontbreedte van circa 11,00 meter en twee toegangsdeuren aan de voorzijde. Het object is tevens toegankelijk via de achteruitgang t.b.v. laden en lossen.

Indeling en oppervlakte
Winkelruimte
- begane grond: circa 200 m²

Ligging
Het object is gelegen in complex met winkels op de begane grond en appartementen op de eerste verdieping (zelfstandig toegankelijk). Het Burg. Winklerplein ligt centraal in Sliedrecht met diverse winkels (o.a. supermarkt Albert Heijn) rondom het parkeerplein.
Zowel voor als achter het object zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor het winkelend publiek. De omliggende winkels zijn de Primera, Multivlaai, een Chinees restaurant, een afhaalcentrum en een kapsalon.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object is goed. Klanten kunnen voor het object parkeren op het plein, dan wel aan de achterzijde. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, bushalte Winklerplein ligt op zeer korte loopafstand. Afslag Sliedrecht-Oost is op circa 5 autominuten afstand gelegen en afslag Sliedrecht-West circa 6 autominuten.

Huurprijs
€ 35.000,- per jaar (excl. BTW)

Informatie
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kun u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag