Logo

Bornsteeg 18

4201 CN Gorinchem € 850,- per maand
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 82 m²

Omschrijving

In het historische centrum van Gorinchem bieden wij een kantoor-/atelierruimte te huur aan. Het pand heeft een karakteristieke uitstraling en is gesitueerd in de Bornsteeg. De ruimte is gelegen op de begane grond en is uitermate geschikt voor de startende ondernemer. De oppervlakte bedraagt circa 82 m² (vvo) en heeft een frontbreedte van circa 2,70 m.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- kantoor-/atelierruimte: circa 78 m²
- pantry- en toiletruimte: circa 4 m²
Totaal: circa 82 m²

Ligging
Het object is gelegen in de historische binnenstad van Gorinchem, aan de Bornsteeg die het Eind verbind met de Molenstraat. In de nabijheid zijn onder meer woonappartementen, enkele kleine kantoor-/winkelruimten. Op korte afstand bevinden zich diverse horecagelegenheden, o.a. aan de Langendijk, Molenstraat en de Grote Markt.
De omgeving van de Bornsteeg kenmerkt zich door mooie karakteristieke objecten en monumentale panden, onder meer: de Oude Doelen, het Tolhuis en Affuitloodsen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object per auto is redelijk tot goed. De Bornsteeg is een autovrije straat, maar is daarentegen wel toegankelijk voor laad- en losverkeer. De steeg vormt één van de aanloop-routes richting de Langendijk. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar, het NS-station en bushalten zijn op loopafstand, net buiten het centrum.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de nabijheid van het pand, aan de Molenstraat en aan het Eind. Daarnaast is er een parkeerplein aan de Groenmarkt. Bewoners en ondernemers in de binnenstad kunnen bij de gemeente Gorinchem een parkeervergunning aanvragen. Parkeergarages Kazerneplein en Kweelust liggen op loopafstand van het pand. Buiten de parkeergarages is de (betaalde) parkeergelegenheid redelijk tot goed.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 1 april 2015. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming ‘Gemengd – 2’.
Dit wil voor de begane grond van dit pand zeggen: kantoren en zakelijke dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, cultuur en ontspanning, persoonlijke dienstverlening en wonen (met inbegrip van een aan huis verbonden beroep).

Huurprijs
€ 850,- per maand

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag