Logo

Spijksedijk 38

4207 GN Gorinchem € 1.500,- per jaar
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 2.549 m²

Omschrijving

Parkeerplaatsen voor vrachtauto’s en/of bestelauto’s op een perceel buitenterrein aan de Spijksedijk in Gorinchem. Het terrein is geheel verhard met asfalt en omheind met een hekwerk en dubbele schuifpoort. Het maakt het een uitmuntend terrein voor het parkeren van vrachtauto’s of bestelauto’s. Op één vrachtwagen parkeerplaats kunnen meerdere bestelbussen worden geparkeerd.

Locatie
Het buitenterrein bevindt zich onderaan de Spijksedijk, langs de doorgaande weg tussen Gorinchem-Oost en het centrum van de stad. Via de Newtonweg zijn de op- en afritten van de A15 binnen enkele minuten bereikbaar. Het perceel grenst aan het riviertje de Linge.

Oppervlakte
- verhard en omheind buitenterrein: ca. 2.549 m²
- totaal 15 stuks vrachtwagenparkeerplaatsen

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein en stationsomgeving” van kracht. Het onderhavige terrein is aangewezen als ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ en ‘specifieke vorm van verkeer – vrachtwagenparkeerplaats’.
Daarmee is het terrein geschikt voor bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; (raadpleeg voor meer informatie het bestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl) en de relevante delen in de bijlage. De goedkeuring voor het gebruik blijft bij de eigenaar.

Voorzieningen
- verhard met asfalt
- rondom omheind met gaashekwerk
- dubbele schuifpoort

Huurprijs
€ 1.500,- per parkeerplaats per jaar exclusief btw

Aanvaarding
In overleg

Het betreft een huurovereenkomst voor bepaalde tijd.
Informeer naar de mogelijkheden.

Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging van dit object kunt u contact met ons via (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag