Logo

St. Jorisplein 3

4205 JA Gorinchem € 375,- per maand
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 37 m²

Omschrijving

In het Rijksmonumentale Kremlin I, gelegen in de Haarwijk in Gorinchem, bieden wij namens Poort6 een zelfstandig toegankelijke kantoorruimte op de begane grond aan.
De kantoorruimte heeft een voorportaal en daarachter een ruime open kantoorkamer. Hier is tevens de toiletruimte gesitueerd. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn vensters aangebracht.
Het karakteristieke complex Kremlin I is gebouwd in 1956 en is sinds 2010 een Rijksmonument. Het gebouw geldt als een geslaagde combinatie van beeldende elementen uit de Delftse School, Groep '32 en de Bossche School. Naast het hoofdcomplex ligt de carré van laagbouw met binnenhof.

Het binnenhof is aangelegd met gras en sierbomen. Hierin opgesteld is een natuurstenen beeld op gemetselde sokkel van de hand van beeldhouwer Marcus Ravenswaaij, voorstellende Sint Joris en de Draak (1959).

Oppervlakte
Kantoorruimte begane grond 37 m²

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen in de veelzijdige Haarwijk te Gorinchem. De eerste naoorlogse woonwijk, waarin diverse wooncomplexen en winkelcentra zijn gesitueerd. Het object is rustig gelegen in de karakteristieke carré van laagbouw naast het Kremlin I, aan een lieflijk binnenhofje met diverse bomen en een grasveld. In dit binnenhof is tevens diverse parkeergelegenheid.
In de directe omgeving van het object liggen winkelcentra Wilhelminalaan (o.a. Lidl) en Piazza Center (o.a. Jumbo, Albert Heijn etc.).

Het object is goed bereikbaar per auto o.a. middels de op- en afritten van de rijkswegen A15 en A27 (op enkele autominuten afstand). Ook per openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Het treinstation van Gorinchem met diverse bussen en treinen (Dordrecht-Geldermalsen) ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

Huurprijs
€ 375,- excl. BTW per maand
Servicebijdrage: € 3,75 excl. BTW per maand t.b.v. de wijkbeheerder

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag