Logo

Vierlinghstraat 49-A3

4251 LC Werkendam € 150.000,-
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 157 m²

Omschrijving

Deze hoogwaardige kantoorruimte / showroom op de eerste verdieping bieden wij te koop en te huur aan. De ruimte is zelfstandig toegankelijk en bevindt zich in een verzamelcomplex met diverse bedrijfs- en kantoorunits. Het object bevindt zich aan de kopse kant van het gebouw, langs de doorgaande weg Vierlinghstraat / Ferrandstraat over het bedrijventerrein. De ruimte heeft een fraaie uitstraling in combinatie met goede technische voorzieningen. Mocht u behoefte hebben aan meer kantoorruimte / showroom, is er eenvoudig 157 m² extra showroom-/kantoor op de begane grond bij te voegen.

Indeling en oppervlakten
Eerste verdieping
- kantoorruimte/showroom: circa 157 m²
Uitbreiding van de showroom is mogelijk met ruimte op de begane grond, informeer naar de oppervlakte en koop-/huurprijzen!

Bereikbaarheid en parkeren
De locatie is goed bereikbaar. Binnen enkele minuten rijden per auto is de afslag Werkendam van de rijksweg A27 gelegen. Van daaruit is het knooppunt Gorinchem (A15 / A27) binnen enkele minuten rijden (per auto) bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar.
Bij het object zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig vóór de deur.

Vraagprijs
€ 150.000,- kosten koper (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag