Logo

Vierlinghstraat 49-A3

4251 LC Werkendam € 1.250,- per maand
Foto's (15) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 157 m²
In units v.a. 75 m²

Omschrijving

Deze hoogwaardige kantoorruimte op de eerste verdieping bieden wij te huur aan. De ruimte is zelfstandig toegankelijk via een eigen entree op de begane grond. Het object bevindt zich in een verzamelcomplex met diverse bedrijfsunits. Deze kantoorruimte is mooi gesitueerd aan de kopse kant van het gebouw, langs de doorgaande weg Vierlinghstraat/Ferrandstraat over het bedrijventerrein. De ruimte heeft een fraaie uitstraling in combinatie met goede technische voorzieningen. Mocht u behoefte hebben aan meer kantoorruimte en opslagruimte, is uitbreiding mogelijk met de ruimte op de begane grond. Het pand is voorzien van energielabel A.
Deelverhuur vanaf 75 m² is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Oppervlakte
Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 157 m²

Locatie
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Bruine Kilhaven in Werkendam. De locatie is goed bereikbaar. Met ongeveer 5 minuten rijafstand per auto is de afslag Werkendam van rijksweg A27 gelegen. Van daaruit is het knooppunt Gorinchem (A15 / A27) binnen enkele minuten rijden (per auto) bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar.

Parkeren
4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bruine Kilhaven en Bandijk” van kracht. Het onderhavige pand is aangewezen als ‘Bedrijventerrein’ en bestemd voor bedrijven binnen de categorieën 2 tot en met 4.

Energielabel
Label A

Huurprijs
€ 1.250,- per maand (excl. BTW)
*bij deelverhuur, huurprijs in overleg

Meer informatie?
Download de verhuurbrochure. Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag