Logo

Van Beukelaarweg 19

2971 VL Bleskensgraaf Ca € 135.000,- € 99,- per m² per jaar
Foto's (13) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 150 m²

Omschrijving

In een representatief project met kantoor- en bedrijfsunits op bedrijventerrein Melkweg te Bleskensgraaf, bieden wij een zelfstandige kantoorruimte te huur en te koop aan. De kantoorruimte is gesitueerd op een mooie hoeklocatie ter hoogte van de eerste etage. Er is een gezamenlijke entree op de begane grond en via een vaste trap is de eerste etage te bereiken. De zelfstandige kantoorruimte heeft eigen voorzieningen in de vorm van een pantryblok en een dames en heren toilet.
De locatie bevindt zich op bedrijventerrein Van Beukelaarweg te Bleskensgraaf. De kantoorruimte heeft de beschikking over een zevental eigen parkeerplaatsen, gelegen direct vóór en naast het pand.

Indeling bedrijfsobject:
Begane grond: entree (gezamenlijk)
Etage: kantoorruimte met diverse kantoor-/spreekkamers, pantry en toiletruimte
Totaal kantoorruimte op de etage: 150 m²

Omschrijving kantoorruimte
De kantoorruimte betreft een compleet afgewerkte ruimte op de eerste etage. Op de begane grond is een centrale entree (bedienbaar via intercomsysteem). Via een vaste trap is de eerste etage te bereiken met een afsluitbare loopdeur naar de eigen kantoorruimte. Deze is voorzien van alle wenselijke voorzieningen, o.a. airconditioning, pantry en toiletten. Het kantoor heeft een grote mate van lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en zijkant. Kortom: een bijzonder prettige ruimte om in te werken en cliënten welkom te heten!

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein 'Melkweg' te Bleskensgraaf. Bleskensgraaf ligt in het centrum van de Alblasserwaard en maakt onderdeel uit van de gemeente Molenwaard. In de directe omgeving van het pand bestaat de bebouwing grotendeels uit bedrijfspanden met kantoor.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is goed. Het bedrijventerrein is goed toegankelijk voor alle verkeer. De locatie is goed ontsloten en via provinciale weg N482 zijn de rijkswegen A15 en A27 bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar.

De parkeergelegenheid bij de unit op eigen terrein is zeer goed. Er zijn een zevental eigen, d.m.v. bordjes gemarkeerde parkeerplaatsen beschikbaar.

Voorzieningen
De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
vloerbedekking, airconditioning d.m.v. wand- en plafondunits, wandgootsysteem met elektra en data, centrale verwarming met radiatoren, intercomsysteem, patchkast, elektrisch bedienbare screens aan west- en zuidzijde, eigen pantryruimte, eigen toiletruimte met dames/heren toilet en systeemplafonds met verlichting.

VvE
Het object behoort tot de Vereniging van Eigenaren “Van Beukelaarweg 9 tot en met 35 te Bleskensgraaf”. De maandelijkse bedrage bedraagt ca. € 50,-

Huurprijs
€ 99,-/m² per jaar excl. BTW

Vraagprijs
€ 135.000,- kosten koper excl. BTW

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag