Logo

Vaart 41

4206 CC Gorinchem € 14.400,- per jaar
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 120 m²

Omschrijving

Op een uitstekende locatie bieden wij een representatieve, moderne en turn-key kantoorruimte op de begane grond te huur aan. Het object wordt geheel gemeubileerd verhuurd, er zijn thans 11 werkplekken gecreëerd. Een dubbele toiletruimte, pantry en volledige stoffering en meubilering maakt deze kantoorruimte direct gereed voor gebruik. De presentatieruimte op de 2e etage kan in goed overleg door huurder worden gebruikt. Hier zijn 84 stoelen en 10 vergadertafels beschikbaar. Het object bevindt zich op de kopse kant van een rij bedrijfs-/kantoorunits. Bij deze turn-key kantoorruimte zijn 5 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakten
Begane grond ca. 120m²

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op een hoeklocatie op het moderne bedrijventerrein Papland in Gorinchem en is goed bereikbaar. Binnen 4 minuten rijden van afslag A15 Gorinchem Oost en 6 minuten vanaf A27 afslag Gorinchem.
De parkeergelegenheid bij het kantoorpand is goed. Rond het object zijn 5 eigen parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar.

Kenmerken
• Gebruiksklaar en modern kantoorobject
• Per direct beschikbaar
• Diverse kantoor-/spreekkamers met meubilair (thans 11 werkplekken)
• Voorzien van airconditioning en energiezuinige verwarming d.m.v. WKO-installatie
• Alarmsysteem
• Sanitaire voorzieningen en pantry-voorziening op begane grond
• Aansluitingen, server, telecom en IT in overleg met verhuurder te gebruiken

Huurprijs
€ 14.400,00 per jaar

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag