Logo

Transportstraat 5

4283 JL Giessen in overleg € 185.000,- per jaar
Foto's (28) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 479 m²
Bedrijfsruimte 716 m²
Oppervlakte perceel 8.059 m²
In units v.a. 100 m²

Omschrijving

Hoogwaardig, representatief, multifunctioneel; het zijn slechts enkele kenmerken van dit vrijstaande bedrijfsobject op bedrijventerrein ‘De Rietdijk’ in Giessen. Wij bieden dit object, gelegen op een perceel van ca. 8.059 m², geheel te koop of te huur aan. Bij verhuur bestaan tevens mogelijkheden tot deelverhuur.

Afhankelijk van uw zoekvraag en ruimte behoefte, zijn er diverse mogelijkheden om binnen dit object (een deel van de) kantoorruimte, in combinatie met bedrijfsruimte en/of buitenterrein te huren.

Het object bestaat uit moderne kantoorruimte met diverse voorzieningen en functionele bedrijfsruimte. Logistiek gezien is de locatie goed bereikbaar en het terrein is uitermate goed toegankelijk voor vrachtverkeer. De kantoorruimte is gebouwd over twee lagen met meerdere spreekkamers, kantoortuinen, kantine, sanitaire ruimten, etc.

Het object is gebouwd omstreeks 2006. Het omliggende terrein is verhard met asfalt, ingericht met voldoende parkeerplaatsen, fraaie tuin en laad-/losruimte.

Indeling en oppervlakten

Bedrijfsruimte
- werkplaats met smeerput: 231 m²
- werkplaats: 99 m²
- opslagruimte en schoonmaakruimte: 161 m²
- wasstraat: 130 m²
- fietsenberging: 33 m²
- opslagruimte vloeistoffen + dieseltank: 62 m²
Totaal bedrijfsruimte: 716 m²

Kantoorruimte
- entree/kantoor/sanitair begane grond: circa 220 m²
- kantoor/kantine/sanitair 1e etage: circa 259 m²
Totaal kantoor-/kantineruimte: 479 m²

Kavelgrootte: totaal 8.059 m²

Kenmerken ruimte
• Representatief en vrijstaand bedrijfsobject
• Bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca. 6,75 m1
• Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte 2.500 kg/m²
• 8 elektrisch bedienbare overheaddeuren (maaiveldniveau)
• Turn-key kantoorruimte met o.a. airconditioning, kantine en modern sanitair
• Direct gestookte gasheaters en persluchtleidingen in bedrijfsruimte
• Ruim buitenterrein (omheind) met voldoende parkeerplaatsen
• Wasstraatinstallatie met afvoeren (olie- en vetafscheider)

Ligging
Het object is gelegen aan de oostzijde van bedrijventerrein De Rietdijk te Giessen (NB). Dit bedrijventerrein ligt in de oksel van provinciale wegen N267 en N322. Het bedrijventerrein huisvest een diversiteit aan bedrijven en is circa 52 hectare groot. Het object ligt op zichtlocatie langs de doorgaande Parallelweg.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Rietdijk is goed toegankelijk voor alle verkeer. Doorgaande wegen zijn in de onmiddellijke nabijheid gelegen. Via de provinciale wegen N267 en N322 zijn aansluitend de rijkswegen A27 en A2 bereikbaar. Bushalte(n) zijn eveneens binnen afzienbare loopafstand (circa 1 km.). aanwezig. De rondweg over het bedrijventerrein is ruim opgezet en geschikt voor (zwaar) vrachtverkeer.

Parkeren en laden/lossen
De parkeergelegenheid bij het pand op eigen terrein is zeer goed. Bij de kantoorruimte zijn parkeerstroken voor personenauto’s. Daarnaast is er ruimte op het geasfalteerde terrein voor vragenwagens, trailers, bussen, etc. Laden en lossen is mogelijk op maaiveldniveau.

Huurprijs
€ 185.000,- excl. BTW per jaar
Deelverhuur is in overleg mogelijk

Vraagprijs
Op aanvraag

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag