Logo

Touwbaan 11

4205 AB Gorinchem € 150,- per m² per jaar
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 1.353 m²
In units v.a. 81 m²

Omschrijving

Het bestaande pand aan de Touwbaan 11 te Gorinchem wordt ontwikkeld tot gezondheidscentrum. Centrale thema is het bij elkaar brengen van verschillende zorgfuncties in één gebouw. Kernwoorden hierin zijn multifunctionaliteit en flexibiliteit. De ruimten in het pand zijn geschikt voor de diverse soorten van zorgfuncties zonder grote ingrepen te doen. Het pand krijgt een centrale entree met ontvangstruimte alvorens de verschillende functies bereikt worden. Op de begane grond zullen de meer publieke functies geplaatst worden en de functies met grote bezoekersaantallen.

Het pand heeft een heldere structuur. De opzet met middengang en aan weerszijde de werk-/behandelruimten past het beste bij de zorgfunctie. Afhankelijk van de functie en het benodigde oppervlakte wordt het aantal units bepaald. De kleinste unit heeft een breedte van 3,6m en kan steeds met 1,8m vergroot worden. Hier ligt de flexibiliteit van het gebouw. De wanden en het systeemplafond worden zo opgezet dat de binnenwanden eenvoudig verplaatst kunnen worden. Zo kan iedere ruimte qua grootte aangepast worden aan de vraag. De ruimten worden turn-key opgeleverd!

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- Gezamenlijke entree, verkeersruimten en toiletten ca. 127,7 m²
- Nader in te delen units ca. 329,2 m²

Eerste verdieping
- Gezamenlijke verkeersruimten en toiletten ca. 36,9 m²
- Nader in te delen units ca. 410,2 m²

Tweede verdieping
- Gezamenlijke verkeersruimten en toiletten ca. 38,9 m²
- Reeds verhuurd ca. 329,2 m²
- Nader in te delen units ca. 81 m²

Ligging en bereikbaarheid
Het kantoorobject heeft een fraaie ligging op de stationslocatie. Het treinstation van Gorinchem ligt op steenworp afstand. Het gebouw ligt pal aan de doorgaande route (Stationsweg) door Gorinchem. Grofweg bevindt de locatie zich tussen het stadskantoor van Gemeente Gorinchem en het centraal station van Gorinchem.

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag