Logo

Touwbaan 1

4205 AB Gorinchem € 120,- per m² per jaar
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 391 m²

Omschrijving

Op de stationslocatie bieden wij kantoorruimten aan in dit vrijstaande kantoorobject. Op een fraaie zichtlocatie langs één van de doorgaande wegen door Gorinchem. Het gebouw heeft een representatieve en prominente uitstraling. De kantoorruimte is toegankelijk via een ruim opgezette entree met receptiebalie en wachtruimte. De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van de noordwestvleugel.

Oppervlakten
Begane grond
- gezamenlijke entree, hal, toiletten: circa 32 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 345
- entree, hal, toiletten: circa 46 m²

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de locatie per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het treinstation met tevens buslijnen naar alle richtingen is op steenworp afstand gelegen.

De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed. Bij het gebouw (achter de slagboom) zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de huurders beschikbaar. In overleg met de verhuurder zijn er extra parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
v.a. € 120,-/m² per jaar (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag