Logo

Touwbaan 1

4205 AB Gorinchem € 450,- per maand
Foto's (17) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 27 m²

Omschrijving

"Kant-en-klare werkplek voor de kleine ondernemer!"
Op de stationslocatie van Gorinchem bieden wij diverse kleine kantoorunits aan in dit vrijstaande kantoorobject. Op een fraaie zichtlocatie langs één van de doorgaande wegen door Gorinchem en op korte loopafstand van de binnenstad. Het gebouw heeft een representatieve en prominente uitstraling. De kantoorunits zijn toegankelijk via een ruim opgezette entree met receptiebalie en wachtruimte. De kantoorunits bevinden zich op de begane grond van het gebouw. Een ideale werkplek voor de kleine ondernemer!

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- kantoorunit: circa 17 m² > VERHUURD!!
- kantoorunit: circa 27 m²

>> zie de plattegrond in de brochure

Voorzieningen
De kantoorunits hebben een modern kantoorinterieur en een representatieve uitstraling. De indeling is gemaakt d.m.v. flexibele tussenwanden en vaste kastenwanden. De units zijn voorzien van diverse gewenste faciliteiten als: kabelgoten, vloerbedekking, ventilatie, wifi, etc. De ruimten zijn gelegen op de begane grond van een kantoorgebouw (met meerdere huurders) met een ruime entree, tochtportaal, ontvangstruimte en receptiebalie.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het treinstation met tevens buslijnen is op steenworp afstand gelegen.

De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed. De parkeerplaatsen bevinden zich bij het gebouw, achter de slagboom. De parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor € 30,- per maand (excl. BTW).

Huurprijs
Kantoorunit (17 m²): VERHUURD!!
Kantoorunit (27 m²): € 450,- per maand incl. servicekosten (excl. BTW)
*huurprijzen zijn exclusief parkeren

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag