Logo

Touwbaan 1

4205 AB Gorinchem € 125,- per m² per jaar
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 170 m²

Omschrijving

Op de stationslocatie bieden wij kantoorruimte aan in dit vrijstaande kantoorobject. Op een fraaie zichtlocatie langs één van de doorgaande wegen door Gorinchem. Het gebouw heeft een representatieve en prominente uitstraling. De kantoorruimte is toegankelijk via een ruim opgezette entree met receptiebalie en wachtruimte. Het gaat om een zelfstandige, afsluitbare kantoorruimte op de begane grond van het gebouw.
De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed. Bij het gebouw -achter de slagboom- zijn er 4 á 5 parkeerplaatsen (betaald) voor huurder beschikbaar.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- kantoorruimte: circa 140 m²
- algemene toebedeelde ruimte: circa 30 m²
Totaal: circa 170 m²

Locatie
Het kantoorobject heeft een fraaie ligging op de stationslocatie. Het treinstation van Gorinchem ligt op steenworp afstand. Het gebouw ligt pal aan de doorgaande route (Stationsweg) door Gorinchem. Grofweg bevindt de locatie zich tussen het stadskantoor van Gemeente Gorinchem en het centraal station van Gorinchem. Verder staan er in de directe omgeving o.a. vrijstaande kantoorpanden.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht?Breda) als de A15 (Rotterdam?Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het treinstation met tevens buslijnen naar alle richtingen is op steenworp afstand gelegen.

Parkeren
Bij het pand zijn er totaal 4 á 5 parkeerplaatsen (betaald) beschikbaar voor huurder.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen en stationsomgeving” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de enkelbestemming: ‘kantoor’ en functieaanduiding ‘dienstverlening’.
Het pand is derhalve geschikt voor: kantoorruimte en dienstverlening.

Huurprijs
€ 125,-/m² per jaar (excl. BTW)

Parkeren
€ 350,- per parkeerplaats per jaar (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag