Logo

Toulonselaan 76

3312 EV Dordrecht € 650,- per maand
Foto's (14) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 40 m²

Omschrijving

‘Klein maar fijn’ is de uitspraak die letterlijk van toepassing is voor dit vrijstaande pand. Het gaat om een fraaie ruimte op de begane grond en eerste verdieping en verkeert in turn-key staat. De ruimte leent zich uitstekend voor de functie als kantoorruimte of praktijkruimte. Het pand ligt langs de doorgaande weg, op korte afstand van hartje binnenstad en het centraal station van Dordrecht.
Per auto is de locatie goed te bereiken vanuit diverse uitvalswegen (rijksweg A16 en de N3).

Indeling en oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: circa 20 m²
- eerste verdieping: circa 20 m²

Locatie
Het pand heeft een goede ligging langs de doorgaande (eenrichtings)weg Toulonselaan. Op zeer korte afstand van het centraal station Dordrecht (met diverse treinen en bussen), de prachtige en gezellige binnenstad en het park Merwestein.

De locatie is goed bereikbaar vanaf o.a. rijkswegen A16 met circa 5 autominuten. Via provinciale weg N3 is o.a. rijksweg A15 snel bereikbaar.

Parkeren
Langs de Toulonselaan en in de wijk zijn er diverse mogelijkheden voor openbaar parkeren (betaald).

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Reeland” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming “Gemengd”. De voor “Gemengd” aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- cultuur en ontspanning
- detailhandel
- dienstverlening
- kantoor
- maatschappelijk
- sport

Huurprijs
€ 650,- per maand (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag