Logo

Techniekweg 9

4143 HW Leerdam in overleg
Foto's (4) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 70 m²
In units v.a. 17 m²

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam bieden wij deze kleinschalige kantoorruimten te huur aan. Er kan per kantoorkamer gehuurd worden, dan wel een combinatie van de nog beschikbare kantoren. De kantoorruimte is onderdeel van een bedrijfsgebouw bestaande uit kantoorruimten en bedrijfsruimte. De locatie heeft een goede ligging op het bedrijventerrein. Parkeergelegenheid is op het eigen terrein beschikbaar.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- entreeruimte: gezamenlijk

Eerste verdieping
- kantine met keukenblok: gezamenlijk
- kantoorruimte 1: circa 20 m²
- kantoorruimte 2 en archief: circa 33 m²
- kantoorruimte 3: circa 17 m²

Totaal beschikbare oppervlakte: circa 70 m²

Ligging
Leerdam is landelijk en centraal gelegen tussen de rijkswegen A2, A15 en A27. De locatie is goed gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik. Leerdam is via de uitvalswegen N848, N484 en de N327 goed bereikbaar vanaf rijksweg A15 en rijksweg A2. In de nabije omgeving is er diverse industriële bedrijvigheid.

Bereikbaarheid en parkeren
Het object ligt op circa 6,5 kilometer afstand gelegen van rijksweg A2 in de richting Utrecht en circa 8 kilometer vanaf rijksweg A15. Knooppunt Enspijk ligt op circa 12 kilometer afstand.
De locatie is voor zowel particulier als vrachtverkeer goed toegankelijk. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk.
Er is parkeergelegenheid op het eigen terrein vóór het object.

Huurprijs
Op aanvraag

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag