Logo

Stephensonweg 14

4207 HB Gorinchem € 90,- per m² per jaar
Foto's (23) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 368 m²

Omschrijving

In het Business Centre Gorinchem bieden wij de volledige 3e kantoorverdieping te huur aan. De kantoorruimte is ruim opgezet met een aantal kantoorkamers, eigen toiletruimten en een compleet keukenblok. Het solitaire kantoorobject heeft totaal 4 bouwlagen. De indeling is gemaakt met behulp van systeemwanden (met glas). De kamers zijn voorzien van airconditioning, tapijt, systeemplafonds met verlichting en wandgootsysteem met bekabeling. Het centrale gebied is voorzien van een receptiebalie, wachtruimte, audiovisuele ruimte, etc. Vanuit de entreehal is de 3e verdieping te bereiken middels een personenlift of een open trap.

Het gebouw is voorzien van een centrale receptie welke dagelijks tussen 8:30 uur en 17:00 uur wordt bemenst door een receptioniste. Daarnaast is er voorzien in diverse ingerichte vergaderkamers die door de huurder is te gebruiken.

Indeling en oppervlakten
Kantoorruimte
- 3e verdieping: circa 367,5 m²

Ligging
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Gorinchem Oost, in de onmiddellijke nabijheid van de op?/en afrit Gorinchem Oost/Arkel van de rijksweg A15. Vanaf de rijksweg A15 is het object zichtbaar. De ontsluiting op de rijkswegen A15 en A27 (knooppunt Gorinchem) is goed.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen. Met openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. Aan de entree van het bedrijventerrein is een halteplaats voor busdiensten. Op circa 10 minuten fietsafstand ligt het treinstation van Gorinchem.

Rondom het object is een parkeerterrein aangebracht met gemarkeerde plaatsen. Ter hoogte van de entree zijn er bezoekers parkeerplaatsen en zijn er oplaadpalen voor elektrische auto’s. De parkeerplaatsen worden niet nader toegewezen aan huurder.

Huurprijs
€ 90,-/m² per jaar (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag