Logo

Stephensonweg 14

4207 HB Gorinchem € 395,- per maand
Foto's (29) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 300 m²
In units v.a. 27 m²

Omschrijving

In het Business Centre Gorinchem bieden wij diverse kantoorruimten te huur aan. Het solitaire kantoorobject heeft een viertal bouwlagen en zijn ingedeeld in kantoorkamers variërend in oppervlakten (VVO) van ca. 25 tot 70 m². De kamers zijn uitstekend te schakelen, zodat er eveneens grotere oppervlakten zijn te creëren (maximaal 300 m²). De indeling is gemaakt met behulp van systeemwanden. De kamers zijn voorzien van tapijt, systeemplafonds met verlichting en wandgootsysteem met bekabeling. Een aantal kantoren zijn voorzien van airconditioning. Het centrale gebied is voorzien van een receptiebalie, wachtruimte, sanitaire groepen en pantry’s.

Vanuit de entreehal is elke verdieping te bereiken middels een personenlift of een open trap. De kantoorunits zijn te bereiken vanuit de gangzones.

Het gebouw is voorzien van een centrale receptie welke dagelijks tussen 8:30 uur en 17:00 uur wordt bemenst door een receptioniste. Daarnaast is er voorzien in diverse ingerichte vergaderkamers die door de huurders te gebruiken zijn, alsmede optionele werkzaamheden zoals kopiëren, frankeren, telefoondoorschakeling, postservice, etc. Indien gewenst kunnen deze diensten op maat worden uitgebreid.

Indeling en oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: v.a. 28 m²
- eerste etage: verhuurd!
- tweede etage: v.a. 28 m²
- derde etage: verhuurd!

Ligging
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Gorinchem Oost, in de onmiddellijke nabijheid van de op-/en afrit Gorinchem Oost/Arkel van de rijksweg A15. Vanaf de rijksweg A15 is het object zichtbaar. De ontsluiting op de rijkswegen A15 en A27 (knooppunt Gorinchem) is goed.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen. Met openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. Aan de entree van het bedrijventerrein is een halteplaats voor busdiensten. Op circa 10 minuten fietsafstand ligt het treinstation van Gorinchem.

Parkeren
Rondom het object is een parkeerterrein aangebracht met gemarkeerde plaatsen. Ter hoogte van de entree zijn er bezoekers parkeerplaatsen en zijn er oplaadpalen voor elektrische auto’s. De parkeer-plaatsen worden niet nader toegewezen aan huurder.

Huurprijs
v.a. € 395,- per maand (excl. BTW) inclusief servicekosten

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag