Logo

Spijksedijk 10

4207 GN Gorinchem € 85,- per m² per jaar
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 210 m²
In units v.a. 55 m²

Omschrijving

Langs de Spijksedijk richting het centrum van Gorinchem bieden wij in dit nette complex meerdere kantoorruimten te huur aan. Het bedrijvige complex biedt u onder meer deze kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping. De locatie is goed gelegen ten aanzien van de binnenstad van Gorinchem (op loopafstand). De huurder heeft de mogelijkheid om reclame te voeren op het grote led-scherm, wat op de noordgevel is aangebracht. De reclame op dit scherm is uitstekend zichtbaar voor het voorbijkomende verkeer.

Eventueel is de huur van enkel de begane grond of eerste verdieping bespreekbaar.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- kantoorruimte: circa 55 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 155 m²

Ligging
Het kantoor is goed gelegen op zichtlocatie vanaf de ‘Spijksedijk’. Deze dijk mondt uit in één van de entrees van de stad Gorinchem. De zichtbaarheid van de kantoorruimte is optimaal, dankzij de traffic wat dagelijks de stad in- en uitkomt. De ruimte maakt onderdeel uit van een complex wat recht tegenover de boulevard ‘Spijksepoort’ ligt. De afrit Gorinchem Oost / Arkel (rijksweg A15) ligt op enkele minuten rijden (per auto). Vandaar is het knooppunt Gorinchem snel bereikbaar.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 op enkele minuten rijden (per auto) van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand gelegen evenals het NS station. Op het omliggende terrein is er voldoende parkeerruimte beschikbaar. Huurder kan gebruik maken van de parkeerplaatsen rondom het gebouw. Deze zijn in de huurprijs inbegrepen.

Huurprijs
Vanaf € 85,-/m² per jaar (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag