Logo

Smakheul

4201 HG Gorinchem € 650,- per maand
Foto's (11) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 82 m²

Omschrijving

Bent u opzoek naar een kleinschalige kantoor-/ praktijkruimte met eigen identiteit? Dan bent u aan de Smakheul aan het juiste adres. Het pand is opzichzelfstaand en heeft een karakteristieke uitstraling. Midden in de stad, op steenworp afstand van parkeergarage Kazerneplein en dichtbij het centraal (trein)station van Gorinchem. De kantoor- / praktijkruimte is turn key en bevindt zich op de begane grond met een deel archief-/opslagruimte op de eerste verdieping.

Indeling en oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: circa 52 m²

Archief-/opslagruimte
- eerste verdieping: circa 30 m²

Locatie
Het object is gelegen aan de Smakheul in de historische binnenstad van Gorinchem, aan de doorgaande route door het centrum en nabij de autovrije Westwagenstraat en Gasthuisstraat. Slechts een enkele minuut lopen vanaf parkeergarage Kazerneplein. In de nabijheid is overwegend een diversiteit aan detailhandel, medische praktijken en woningen. De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De Smakheul is een doorgaande route, laden en lossen is tegenover het object mogelijk. Het pand ligt op ca. 5 minuten lopen van het trein-/busstation.

In Gorinchem zijn alle gewenste voorzieningen zoals winkel- en horecafaciliteiten, scholen, fitness, sportclubs, maatschappelijke voorzieningen, kerken beschikbaar etc.

Parkeren
Vrijwel naast het pand is parkeerterrein Kazerneplein gelegen en verderop de parkeergarage Kazerneplein. De parkeergelegenheid is betaald. Ondernemers in de stad Gorinchem, kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Gorinchem.

Huurprijs
€ 650,- per maand (excl. BTW)

Energielasten
€ 90,- per maand (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag