Logo

Smakheul

4201 HG Gorinchem € 695,- per maand
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 78 m²

Omschrijving

Bent u opzoek naar een kleinschalige kantoor-/ praktijkruimte met eigen identiteit? Dan bent u aan de Smakheul aan het juiste adres. Het pand is opzichzelfstaand en heeft een karakteristieke uitstraling. Midden in de stad, op steenworp afstand van parkeergarage Kazerneplein en dichtbij het centraal (trein)station van Gorinchem. De kantoor- / praktijkruimte is turn key en bevindt zich op de begane grond met een deel archief-/opslagruimte op de eerste verdieping.

Oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: ca. 48 m²

Archief-/opslagruimte
- eerste verdieping: ca. 30 m²

Locatie
Het object is gelegen aan de Smakheul in de historische binnenstad van Gorinchem, aan de doorgaande route door het centrum en nabij de autovrije Westwagenstraat en Gasthuisstraat. Slechts een enkele minuut lopen vanaf parkeergarage Kazerneplein. In de nabijheid is overwegend een diversiteit aan detailhandel, medische praktijken en woningen. De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De Smakheul is een doorgaande route, laden en lossen is tegenover het object mogelijk. Het pand ligt op ca. 8 minuten lopen van het trein-/busstation. In Gorinchem zijn alle gewenste voorzieningen zoals winkel- en horecafaciliteiten, scholen, fitness, sportclubs, maatschappelijke voorzieningen, kerken beschikbaar etc.

Parkeren
Vrijwel naast het pand is parkeerterrein Kazerneplein gelegen en verderop de parkeergarage Kazerneplein. De parkeergelegenheid is betaald. Ondernemers in de stad Gorinchem, kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Gorinchem.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Gemengd 1’.

De voor ‘Gemengd 1’ aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- kantoren en zakelijke dienstverlening;
- maatschappelijke doeleinden;
- cultuur en ontspanning;
- persoonlijke dienstverlening.

Huurprijs
€ 750,- per maand (excl. BTW)

Energiekosten - voorschot
€ 100,- per maand (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag