Logo

Sleeuwijksedijk 21-a/b

4251 XB Werkendam € 2.895.000,-
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 288 m²
Bedrijfsruimte 2.386 m²
Woonruimte 128 m²
Oppervlakte perceel 16.187 m²

Omschrijving

Deze scheepswerf ligt op een goede locatie aan de Sleeuwijksedijk in Werkendam. Het object bestaat uit een aantal werkplaatsen en verrijdbare loodsen. Alsmede een vrijstaande bedrijfswoning aan de rivier. De kantoorruimte verkeert in goede staat en is voorzien van diverse voorzieningen. De locatie kent een goede bereikbaarheid via de ontsluiting naar rijksweg A27. Het terrein is vanaf het water zeer goed toegankelijk door een rechtstreekse verbinding met de Merwede.

Indeling en oppervlakten
Woning
Begane grond: ca. 128 m²

Kantoren/magazijn werkplaats
Begane grond - magazijn werkplaats: ca. 685 m²
Eerste verdieping - kantoren/kantine: ca. 288 m²

Verrijdbare loods A
Begane grond - Werkplaats: 500 m²

Verrijdbare loods B
Begane grond - werkplaats: 450 m²

Loods C
Begane grond - werkplaats: 475 m²

Afkortloods
Begane grond - werkplaats: 138 m²

Opslagloods 1
Begane grond - opslagruimte: 138 m²

Omschrijving bedrijfsobject
Het terrein is ruim opgezet en geheel functioneel ingericht voor de bouw en reparatie van schepen. Het terrein bestaat uit verschillende opstallen waaronder kantoorruimte en werkloodsen. De kantoorruimte is opgebouwd uit semi - permanente units, gelegen op de eerste verdieping. De werkloodsen zijn ruim en in redelijk tot goede staat. De gebruiksmogelijkheden voor een watergebonden bedrijf zijn goed. Verder bestaat het terrein uit verschillende kraan- en hellingbanen en een kade. Het gehele complex is zeer goed gelegen. Op het terrein zijn voldoende mogelijkheden voor laden en lossen alsmede voor parkeren.
Bij het object behoort tevens een perceel zijnde 4.000 m² industrieterrein en 12.000 overig terrein en water dat door de huidige eigenaar voor een relatief lage huursom wordt gepacht van Rijkswaterstaat.

Bereikbaarheid en parkeren
De Sleeuwijksedijk is een weg, die door alle verkeer gebruikt kan worden. Met particulier of (zwaar) vrachtvervoer is de locatie goed te berei­ken. De ligging van het bedrijfsobject is goed vanwege de goede ontsluiting via de Den Dekkerweg naar de rijksweg A27. De locatie ligt ongeveer op 4,5 km. afstand van de afslag Werkendam van rijksweg A27. Knooppunt Gorinchem (A15-A27) is vanaf de afslag met circa 3 minuten te bereiken.
Over water - via de rivier de Boven-Merwede - is het perceel perfect bereikbaar over vele belangrijke, nabijgelegen, doorgaande vaarwegen.

Vraagprijs
€ 2.895.000,- kosten koper

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag