Logo

Rijksstraatweg 155

3316 EG Dordrecht € 1.575.000,-
Foto's (34) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 260 m²
Bedrijfsruimte 1.381 m²
Oppervlakte perceel 9.650 m²
Terrein 9.650 m²

Omschrijving

Voor de ondernemer die het wonen en werken op één locatie wenst, is dit een unieke kans! Dit bedrijfsterrein in Dordrecht is bijna 1 hectare groot en bestaat voor het grootste deel uit een verhard buitenterrein met stelconplaten en asfalt. De toegankelijkheid van de locatie is uitstekend, dankzij 2 brede inritten. Rondrijden met (vracht)verkeer kan moeiteloos plaatsvinden. Op het terrein zijn een drietal bedrijfsopstallen gebouwd, is een wasplaats aanwezig, een deel onverhard perceel en vrijstaande bedrijfswoning.

De bedrijfswoning uit haar charmes in de vorm van een moderne keuken, 2 luxueuze badkamers en totaal 4 slaapkamers en een kantoorruimte annex 5e slaapkamer.
Uitbreiding van de huidige bebouwing is goed mogelijk dan wel het realiseren van een nieuwbouw bedrijfsruimte.

Afmetingen
Bedrijfswoning: 600 m³
De bedrijfswoning bestaat op de begane grond uit een woonkamer, badkamer, keuken en kantoor (annex 5e slaapkamer).
De eerste verdieping bestaat uit een 4-tal slaapkamers

Bedrijfsruimten:
Loods 1: 716 m²
Loods 2: 285 m²
Loods 3: 380 m²

Kantoorruimte:
In loods 1: 130 m² begane grond en 130 m² op de verdieping

Ligging:
De locatie is goed gelegen langs de Rijksstraatweg in Dordrecht in het gebied van bedrijventerrein de Dordtse Kil. De weg loopt vrijwel parallel aan de Rijksweg A16. Het object is op circa 1,6 km. afstand gelegen van rijksweg A16 en (± 2 min. rijden). In de nabije omgeving is er diverse (lichte) bedrijvigheid, enkele in combinatie met een bedrijfswoning.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen:
De locatie heeft een zeer goede bereikbaarheid ten opzichte van rijksweg A16. Vanaf afslag 20 van rijksweg A16 / dan wel vanaf provinciale weg N3, is de locatie met circa 3 autominuten te bereiken. De locatie is voor zowel particulier als vrachtverkeer goed toegankelijk. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk tot goed.
Er is voldoende ruimte voor parkeren (als ook voor laden/lossen) op het eigen terrein. Er zijn 2 inritten naar het perceel wat zorgt voor een ideale routing over het terrein. Parkeren is mogelijk voor personenauto’s als ook voor vrachtwagens.

Bestemmingsplan:
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Dordtse Kil’ van kracht. Dit plan is vastgesteld op 25 juni 2013. Conform dit bestemmingsplan rust op het onderhavige perceel de bestemming: ‘bedrijf’, functieaanduiding ‘bedrijfswoning’, dubbelbestemming ‘leiding?leidingstrook’ en gebiedsaanduiding milieuzone – bedrijf t/m categorie 3.1 (toegestaan is 3.2).

Vraagprijs:
€ 1.575.000,- kosten koper

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag