Logo

Quirinus de Palmelaan 110

4142 CJ Leerdam € 140,- per m² per jaar
Foto's (26) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 185 m²

Omschrijving

Goed gelegen praktijk -/ kantoorruimte in Gezondheidscentrum M3. Het gezondheidscentrum is recent ontwikkeld en ligt op een strategische locatie in het gebied tussen Leerdam-West en de nieuwe woonwijk Broekgraaf.

In het gezondheidscentrum zijn inmiddels de volgende functies gehuisvest; een huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, diëtiste, logopedie, verloskundige praktijk en een kraamzorgbureau.

Op de eerste verdieping wordt een praktijkruimte gerealiseerd ten grootte van totaal circa 185 m². Deze ruimte is nog grotendeels casco en kan naar wens worden ingedeeld en afgebouwd. Het is eveneens mogelijk om een gedeelte van deze ruimte te huren.

Oppervlakten:

Begane grond
- Gezamenlijke entree, wachtruimte, sanitair en pantry: n.t.b

Eerste verdieping
- Praktijkruimte: 185 m²

Locatie
Het gezondheidscentrum ligt centraal in Midden-Nederland, op circa 7 tot 11 autominuten van de op- en afritten van rijkswegen A2, A27 of A15. Knooppunt Gorinchem (A15-A27), knooppunt Deil (A15-A2) en knooppunt Everdingen (A2-A27) zijn vervolgens snel te bereiken.

Het gebouw ligt zeer centraal in het midden van een woonomgeving die volop in ontwikkeling is.

Parkeren
Er zijn in de directe omgeving voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Leerdam West” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ en is daarmee bestemd voor ‘voorzieningen inzake overheid, welzijn, volksgezondheid, zorgwonen, cultuur, religie, sport, onderwijs alsmede buitenschoolse opvang, openbare orde en veiligheid en daarmee gelijk te stellen sectoren.
Voor meer informatie over de bestemming, raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag