Logo

Prinses Margrietstraat 19-d

4241 BA Arkel € 1.200,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 287 m²

Omschrijving

In het centrum van Arkel is de locatie rond de voormalige Melkfabriek de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. In het voormalige “pekellokaal” is fraaie, lichte ruimte gecreëerd, welke goed bruikbaar is als bijvoorbeeld showroom, kantoor en/of atelierruimte. Een inspirerende ruimte voor de
creatieve ondernemer! Het betreft een open, multifunctionele ruimte waar het prettig werken is. Tevens zijn er zowel beneden als boven spreekruimten beschikbaar.
De locatie bevindt zich op een fraaie plek in het dorp, welke recent geheel opnieuw is ingericht met bestrating, parkeergelegenheid en groenstroken.

Indeling en afmetingen
Begane grond:
Entree, open werkruimte, pantry, zithoek en vergaderruimte 176 m²

1e etage:
Etagevloer met vide 111 m²

Zie de plattegrondtekening in de brochure voor de indeling van het bedrijfsobject.

Omschrijving en voorzieningen
Recent is het object geheel gerenoveerd. De multifunctionele ruimte op de begane grond is voor diverse doeleinden toepasbaar. Er is een entree met sanitair ruimte (v.v. dubbel toilet) aan de voorzijde, een open werkruimte/galerie en een afgesloten vergaderkamer. Op de etagevloer is eveneens een open werkruimte en een tweede afgesloten vergaderruimte.
Het object is o.a. voorzien van (gedeeltelijk) houten vloerafwerking, deels betonvloer, CV met radiatoren, toiletruimte v.v. modern sanitair, pantryblok, gestucte wanden etc.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. Via goede uitvalswegen zijn de op? en afritten van rijkswegen A15 en A27 snel te bereiken. De afrit Gorinchem?Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 7 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (A15 en A27) op circa 2 autominuten afstand. De afrit Noordeloos/Meerkerk vanaf rijksweg A27 ligt op circa 10 autominuten afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, er is een bushalte (Dam) bovenaan de dijk.
De parkeergelegenheid op de locatie is goed. In de omgeving van het object zijn er goede mogelijkheden tot parkeren.

Huurprijs
€ 1.200,- excl. BTW per maand

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag